Grup Migjorn

M’emociona poder compartir aquí, aquesta notícia:

Al costat de la meva gran amiga i companya Ester Dominguez, donem forma al nostre desig de realitzar un grup de creixement en un espai segur, protegit i acollidor com és

Proposem un grup de trobada on podem conèixer-nos més, créixer i aprendre de les ressonàncies que té lloc en un grup d’aquest estil.

Els terapeutes, de la mà, facilitem el grup per permetre que s’aprofundeixi en el desenvolupament personal, en el millorament de la comunicació i en les relacions personals basat en el procés de l’experiència.

El compromís és important per aconseguir la seguretat que necessitem per poder treballar les nostres emocions, el nostre creixement i capacitat d’empatia. Per això sol·licitem que serveixi la sessió del Dissabte 19 per sentir, treballar i veure com cada membre del grup ens pot aportar de la mateixa manera que ho fem nosaltres.

L’estructura i funiconamiento del grup està basat en Carl Rogers, que considera que dins d’un grup té lloc grans canvis actitudinals i de conducta i afirma que existeix en tot ésser humà una tendència innata a l’actualització, es a dir, que amb un espai i unes condicions afavoridores, nosaltres, tendim a créixer i superar les nostres dificultats.

Si desitgeu formar part d’un grup us recomano que confirmeu ja la vostre assistència. No dubteu sol·licitar més informació a qualsevol de nosaltres.

Fes clic per més informació:

This entry was posted in Dinàmica de grups and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s