‘Una ment feliç’, ens facilita la vida que sentim…..

A la Contra, d’ahir, 20 de juliol, l’Elaine Fox ens parla de conceptes interessants: la necessitat de controlar la nostra vida, l’eficàcia de la meditació, la felicitat gràcies al compromís,…

M’agradaria saber si realment s’ha traduït correctament els conceptes del que parla en el seu discurs original, en el seu idioma d’origen.

Ser doula m’ha donat l’oportunitat de comprovar, una i una altra vegada, que no és qüestió de control com a tal, sinó l’estar en contacte amb el nostre centre, els nostres desitjos i necessitats. Controlar, si vols, al intentar complir els nostres desitjos i escoltar els nostres sentiments. A mi m’agrada més el concepte de conciència, com a adonar-se.


És important CONTROLAR la nostra vida
o viure d’una manera constructiva, aprenent, acceptant i adaptant els nostres desitjos a les oportunitats que se’ns presenten, deixant lloc al fluir?


Durant el part, aquest és un variable que pot canviar totalment el desenvolupament d’un moment tan essencial…deixar fluir, fluir a través del que se’ns presenta…tot està bé, és la manera que ho percebem que fa que no estigui bé.

Hi ha tantes variables que no podem controlar i que no obstant això, ens afecten de manera directa! Sento la necessitat de remarcar la meva creença personal de permetre, acceptar i reconèixer aquestes variables per després poder travessar els mal anomenats sentiments negatius i poder viure en sintonia i harmonia amb tot el que ens remou i afecta.

Quan l’Elaine Fox, parla de compromís, em fa pensar en el compromís que tenim tots amb nosaltres mateixos, amb el nostre interior, de ser congruent i coherents en la mesura del possible, amb el que sentim..  De donar-nos compte de, què depèn de nosaltres, què podem camviar, què ens afecta….

‘Every cloud has a silver lining’

     trad. literal:     ‘Cada núvol té un revestiment platejat’     

Us deixo l’enllaç a l’entrevista a l’espera que sigui del vostre interès i us aporti i acompanyi en aquella meditació que ens ajuda a connectar amb el nostre món interior.

http://www.lavanguardia.com/lacontra/20120720/54327741187/la-contra-elaine-fox.htm

This entry was posted in Últimes Notícies, Doula, Psicoterapia and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s