TALLERS EXPERIENCIALS-workshops

Què  són?:

Un espai de reflexió, de treball personal, on poder posar l’accent en el desenvolupament personal i en l’augment i millora de la comunicació a les relacions interpersonals. Son grups experiencials on els membres comparteixen experiències, neguits i preocupacions en un espai de diàleg amb el recolzament i respecte per part de la resta de les persones que formen el grup i del facilitador profesional. La relació basada en la comunicació no-violenta i una escolta activa.

Què es fa?:

Amb la seguretat d’estar en un grup segur i respectuós, es potencia la cohesió, empatia i capacitat de comunicar mitjançant un procés basat en l’experiència, anant de la mà. La relació, vincle, entre els integrants és molt important en tots els casos.

On es fan?: Els grups poden tenir lloc en qualsevol àmbit, i cada cas té alguna particularitat que passem a descriure:

  • Escoles – Facilitar la sensació de grup, objectiu comú i expressió a nivell emocional amb llibertat. photo-34

Permetre l’espai adecuat per poder experimentar i treballar amb les emocions.

 

 

 

Facilitar l’Educació Emocional mitjançant l’experiència i experimentació en grup.

Acompanyant al claustre tant, en l’educació emocional dins l’aula, com facilitant espais de trobada i consciència, treballar  teamwork i resolució de conflictes.

photo-35

  • Teràpia – Créixer, conèixer i comunicar-se a nivell de grup i intrapersonal. Poder elaborar i travessar experiències passades que ens angoixan el present.
  • Organitzacions – la meta és millorar la capacitat per dirigir persones treballant l’empatia, comprensió i motivació, el treball en equip. A partir de la consciència d’un mateix, poder acompanyar als altres.642
  • Impartit diferents tallers i jornades de feina en Organismes Oficials i Empreses: FOCUSING, Introducció, Teambuilding, Treball en Equip, Gestió d’Emocions.

 

 

Que fa el terapeuta?: 

En el grup poden haver-hi un o dos facilitadors. Tenen una actitut empàtica, acceptació (respecte) i confiança en la capacitat d’actualització dels membres. La seva funció és la de facilitar el bon funcionament i desenvolupament del grup i els seus membres, respectant l’espai i les necessitats de cada membre. Proporcionar un clima definible de actitudes facilitadoras.