PSICOTERÀPIA-Psychotherapy


Col.legiada a Col.legi Oficial Psicòlegs de Catalunya: 19403

Psicoteràpia a nivell individual i de parella. Teràpia de Creixament Personal, Acompanyament en la Superació de Moments de Crisis i Millores en la Comunicació Interpersonal. Especialista en Psicoteràpia humanista i Psicoteràpia de dol i trauma. Focusing-Orientated Psychotherapist  (Psicoterapeuta orientada al Focusing)

Treballo les emocions i la consciència des de la teràpia Centrada en la Persona i Gestalt. Segons la persona i el moment, treballem també des de la consciència corporal, amb les sensacions corporals, sempre des de l’escolta activa i empàtica.

12186776_967710899969180_6917614690046910115_o

És un acompanyament respectuós on es va de la mà, ajudant a créixer, en quant a coneixements de nosaltres mateixos, com en seguretat. Travessar les emocions que ens incomoden o dificulten el nostre propi procés. “Dirigeixo el procés a les sessions, però es cada persona la que dirigeix el seu propi contingut”

Sóc trilingüe català, castellà i anglès, prioritzant sempre la llengua que faciliti el contacte més profund i treball de creixement personal.

Adjunto entrevista on explico breument el que és el focusing:Unknown

 

 

Baix Llobregat:miriam psicot

Sant Just Desvern –

Essència – c.Ramón i Cajal 1

Il.lustració: Miriam Pérez